Aurinkolasit vahvuuksilla

Ihana valo! 

Hyvät aurinkolasit vahvuuksilla suojaavat häikäisyltä ja haitallisilta uv-säteiltä tehden näkemisestä helppoa kirkkaissakin olosuhteissa. Urheilulaseiksi parhaiten soveltuvat huurtumattomat tai iskunkestävät lasit ja autoiluun sopii polarisoivat linssit. Trendikäs peililipinnoite suojaa tehokkaasti häikäisyiltä ja sisältää kovan pinnoitteen. Laadukkaat aurinkolasit voit valita myös moniteholinsseillä. Instrumentariumin laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit kaikkiin tarpeisiin ja tyyleihin.
Lue lisää tietoa aurinkolaseista omilla vahvuuksilla

Sivu 1/5

Aurinkolasit

Instrumentarium avasi uuden palvelukanavan, jossa asiantuntijat vastaavat näkemiseen liittyviin kysymyksiin videoilla ja Facebook-klinikalla. Someoptikoille voi esittää mitä vain näkemiseen liittyviä kysymyksiä julkisesti Facebook-seinällä tai vaikka yksityisviesteinä.


Instrumentariumissa panostamme erityisesti laatuun ja valikoimaan. Kaikki aurinkolasimme suojaavat silmäsi paitsi häikäisyltä, myös haitalliselta UV-säteilyltä. Meiltä saat lasit myös voimakkuuksilla. Aurinkolasivalikoimassamme on huippumerkkejä laidasta laitaan: Carrera, Gucci, Guess, Julbo, Michael Kors, Polaroid, Ray-Ban ja monia muita. Aurinkolasivalikoimat saattavat vaihdella liikekohtaisesti. Katso lähin myymäläsi.

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme