MIESTEN AURINKOLASIT VOIMAKKUUKSILLA TAI ILMAN -20%

Miesten aurinkolasivalikoimassa on tyylikkäitä vaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin. Aurinkolasien tärkein tehtävä on suojata silmiä häikäisyltä ja haitallisilta säteiltä, mutta myös sopia käyttötarkoitukseen, istua hyvin kasvoilla ja näyttää tyylikkäältä. Katumuodin klassikkomalleja, kuten aviator ja clubmaster löytyy lukuisissa eri väreissä ja materiaaleissa. Autoiluun ja urheiluun tarvitaan näkökenttää mahdollisimman vähän häiritsevä kehys.

Tarjousehdot

Sivu 1/4

5 tärkeintä faktaa aurinkolaseista #someoptikko #instrumentariumInstrumentarium avasi uuden palvelukanavan, jossa asiantuntijat vastaavat näkemiseen liittyviin kysymyksiin videoilla ja Facebook-klinikalla. Someoptikoille voi esittää mitä vain näkemiseen liittyviä kysymyksiä julkisesti Facebook-seinällä tai vaikka yksityisviesteinä.


Instrumentariumissa panostamme erityisesti laatuun ja valikoimaan. Kaikki aurinkolasimme suojaavat silmäsi paitsi häikäisyltä, myös haitalliselta UV-säteilyltä. Meiltä saat lasit myös voimakkuuksilla. Aurinkolasivalikoimassamme on huippumerkkejä laidasta laitaan: Carrera, Gucci, Guess, Julbo, Michael Kors, Polaroid, Ray-Ban ja monia muita. Aurinkolasivalikoimat saattavat vaihdella liikekohtaisesti. Katso lähin myymäläsi.

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme