Gucci-aurinkolasit

Guccin aurinkolasit tunnetaan kaikkialla maailmassa. Vuonna 1921 Guccio Gucci avasi nahkatuotteita myyvän yrityksen sekä pienen matkalaukkuliikkeen kotikaupungissaan Firenzessä. Gucci-aurinkolasit ovat käsite, jossa luksus ja glamour yhdistyvät uniikilla ja modernilla tavalla. Gucci luo trendejä, mutta kunnioittaa samalla historiansa eleganssia ja traditioita.

 • Gucci

  Gucci

  239 €
  normaalisti 299 €
 • Gucci

  Gucci

  239 €
  normaalisti 299 €
 • Gucci

  Gucci

  239 €
  normaalisti 299 €
 • Gucci

  Gucci

  223 €
  normaalisti 279 €

Sivu 1/1

5 tärkeintä faktaa aurinkolaseista #someoptikko #instrumentariumInstrumentarium avasi uuden palvelukanavan, jossa asiantuntijat vastaavat näkemiseen liittyviin kysymyksiin videoilla ja Facebook-klinikalla. Someoptikoille voi esittää mitä vain näkemiseen liittyviä kysymyksiä julkisesti Facebook-seinällä tai vaikka yksityisviesteinä.


Instrumentariumissa panostamme erityisesti laatuun ja valikoimaan. Kaikki aurinkolasimme suojaavat silmäsi paitsi häikäisyltä, myös haitalliselta UV-säteilyltä. Meiltä saat lasit myös voimakkuuksilla. Aurinkolasivalikoimassamme on huippumerkkejä laidasta laitaan: Carrera, Gucci, Guess, Julbo, Michael Kors, Polaroid, Ray-Ban ja monia muita. Aurinkolasivalikoimat saattavat vaihdella liikekohtaisesti. Katso lähin myymäläsi.