Art Deco -aurinkolasit

Art Deco -aurinkolasit edustavat italialaista suunnittelua. Ar Deco -aurinkolasimallisto seuraa kauniita muotoja sekä hillittyjä ja herkullisia sävyjä. Art Deco on aikuinen, hienostunut ja klassinen. Art Deco -tyylisuunta kukoisti taiteessa ja arkkitehtuurissa 1920–1940-luvuilla. Vain Instrumentariumista.

Sivu 1/0

5 tärkeintä faktaa aurinkolaseista #someoptikko #instrumentariumInstrumentarium avasi uuden palvelukanavan, jossa asiantuntijat vastaavat näkemiseen liittyviin kysymyksiin videoilla ja Facebook-klinikalla. Someoptikoille voi esittää mitä vain näkemiseen liittyviä kysymyksiä julkisesti Facebook-seinällä tai vaikka yksityisviesteinä.


Instrumentariumissa panostamme erityisesti laatuun ja valikoimaan. Kaikki aurinkolasimme suojaavat silmäsi paitsi häikäisyltä, myös haitalliselta UV-säteilyltä. Meiltä saat lasit myös voimakkuuksilla. Aurinkolasivalikoimassamme on huippumerkkejä laidasta laitaan: Carrera, Gucci, Guess, Julbo, Michael Kors, Polaroid, Ray-Ban ja monia muita. Aurinkolasivalikoimat saattavat vaihdella liikekohtaisesti. Katso lähin myymäläsi.