INSTRUMENTARIUM
AURINKOLASIMERKIT

Parhaat aurinkolasimerkit

Aurinkolasien valintaan vaikuttaa se, miltä ne näyttävät juuri sinun kasvoihisi. Parhaat ja laadukkaimmat silmälasit ja aurinkolasit löydät Instrumentariumista!

SILMÄLASITAURINKOLASIT

 

Ray-Ban -aurinkolasit

Ray-Ban Aviator -aurinkolasit suunniteltiin Yhdysvaltain ilmavoimille suojaamaan lentäjien silmiä auringolta. Aviator pystyi tarjoaamaan ensimmäisenä UV-suojan tyylikkyydestä tinkimättä. Klassikkomalli Wayfarer näki päivänvalon vuonna 1952. Koko Ray-Ban –aurinkolasimallistoa kuvaa hyvin sanat: rento ja urbaani elämäntyyli, huolettomuus - aina muodissa.

Ray-Ban -aurinkolasit

Ray-Ban -aurinkolasit

 

Havaianas -aurinkolasit

Havaianas-aurinkolaseja inspiroi muun muassa auringonvalo, iloisuus ja toimivuus. Aurinkolaseja löytyy sekä naisille että miehille monessa eri värissä. Kaikkien mallien sangan sivuosa on tehty kumista, kuten brändin kuuluisat flip-flopit. Elämä on kirkkaampaa, kun katselet sitä Havaianaksen värikkäiden aurinkolasien läpi!

Havaianas -aurinkolasit

Havaianas -aurinkolasit

 

Tässä vain muutamia merkeistämme. Koulutettujen kehysasiantuntijoiden avulla löydät varmasti itsellesi näyttävät aurinkolasit.

Katso kaikki aurinkolasit

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 151 ja Virossa 20. Asiakkaitamme palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto sekä koulutettujen kehysasiantuntijoiden palvelu. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi.

 

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme