Instrumentariumin asiakkuus kannattaa

Laaja kehysvalikoima, asiantunteva palvelu ja erittäin kilpailukykyiset hinnat ovat itsestään selviä asioita kaikille asiakkaillemme. Asiakkaillemme tarjoamme myös monta muuta rahanarvoista etua, jotka auttavat sinua pitämään kiinni silmiesi hyvinvoinnista.

Asiakkuus ei maksa sinulle mitään. Jos olet ostanut Instrumentariumista silmälasit, piilolinssit, käynyt meillä näöntarkastuksessa, voit liittyä asiakkaaksemme. Mikä parasta, saat kaikki asiakkaan edut jo heti ensimmäisen ostosi yhteydessä. Tutustu etuihin!

Tyytyväisyystakuu

Saat uusille silmälaseille aina kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen hankkimiisi laseihin, voit vaihtaa ne kolmen kuukauden sisällä vastaavanhintaisiin silmälaseihin. Tai kalliimpiin, kun maksat vain hintojen erotuksen.

Saat tyytyväisyystakuun myös piilolinsseillesi. Voit vaihtaa ostamasi piilolinssit kuukauden sisällä toisiin samanhintaisiin, jos valitsemasi linssit eivät jostain syystä tunnukaan hyvältä.

Tuote- ja laatutakuu

Annamme tuotteillemme 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan takuun.

Silmälasien elinikäinen huolto

Huollamme Instrumentariumista ostetut silmälasisi maksutta. Maksuttomaan huoltoon kuuluu ruuvien kiristys ja sankojen taivutus. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon.

Näöntarkastuskutsut

Pidämme huolta silmiesi hyvinvoinnista ja kutsumme sinut näöntarkastukseen aina kun se on ajankohtaista. Jos sinulla on piilolinssit, saat näöntarkastuskutsun vuoden välein. Asiakkaanamme saat näöntarkastuksen normaalia edullisempaan hintaan.

Nopean uusijan etu

Saat 30 % alennuksen uusista, yli 99 euroa maksavista normaalihintaisista silmälaseista, kun ostat ne vuoden sisällä edellisestä silmälasihankinnastasi. Nopean uusijan etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tietoja ajankohtaisista eduista ja tarjouksista

Saat hyödyllistä tietoa Instrumentariumin ajankohtaisista eduista ja rahanarvoisista tarjouksista postitse ja sähköpostitse.

Joustavaa rahoitusta

Asiakkaanamme saat Instrumentariumista tekemillesi ostoksille jopa kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen tarjoaa Lindorff Invest Oy.

Lue lisää erämaksusta

Edullinen vakuutus silmälaseillesi

Jos haluat, voit hankkia Instrumentariumista ostamillesi silmälaseille edullisen vakuutuksen.

Lue lisää silmälasivakuutuksesta

6kk reseptitakuu

Voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kuukauden sisällä silmälasimääräyksen päivämäärästä.

 

 

Tervetuloa ostoksille

 

09-4241 7000 Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme